תסמונת ריינו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/01/2012 | 18:30 | מאת: אביטל

אני בת 55, בריאה בד"כ אך סובלת כבר עשרות שנים מתסמונת ריינו. בחורף האחרון חלה החמרה. רופא המשפחה שלי מעדיף לא לרשום לי מדללי דם בגלל היסטוריה של לחץ דם נמוך, ושלח אותי לעשות עירוי בבית חולים. שאלתי היא: מהו עירוי זה ומהי מטרתו, האם הוא יסייע לי להקלת הכאבים המתלווים לריינו, והאם יעילותו ארוכת טווח או שיש לחזור עליו לעיתים קרובות. תודה רבה על עזרתכם!

23/01/2012 | 15:22 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יהיה לי קל יותר לתת תשונה אם לפחות תני לי שם של התרופה שאת מקבלת בערוי

מנהלי פורום ראומטולוגיה