כאבים במפרק האצבע

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/01/2012 | 16:40 | מאת: ניר

שלום רב אני סובל מכאבים באצבע אחת ביד ימין ( האצבע ) זו האצע של "העכבר" בעבודתי אני מקליק אין ספור פעמים ביום על העכבר עם האצבע הזו. האם זו יכולה להיות דלקת פרקים או אולי משהו מקומי ? איך/איפה בודקים זאת לעומקו של דבר? מה מומלץ לעשות בזמן המיידי כדי להקל על הכאבים

15/01/2012 | 21:20 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יתכן זה overuse syndrome. יש להפסיק פעילות זו ל4-5 ימים ולראות עם הכל חולף

16/01/2012 | 08:25 | מאת: ניר

שלום כבר ההיתי במנוחה מפעילות זמן ארוך יחסית של כשבועיים אבל זה עדין לא חלף מעצמו והכאבים נמשכים . אולי זו דלקת מקומית משימוש אינטנסיבי ?

מנהלי פורום ראומטולוגיה