דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/12/2011 | 18:46 | מאת: רות

זיהו אצלי מחלה בשם ספונדליטיס רפטייה שקשורה לדלות פרקים, המחלה פרצה בפתאומיות והגיעה תוך חודש לרמות די גבוהות ופגיעה במפרקים רבים סימטריים. לפני כן הבריאות תקינה לחלוטין. א. אשמח לדעת במה ספונדליזיס שונה מדלקת פרקים. ב. הומלץ לי על טיפול ב-ANTI-TNF האם יש סיכון בנטילת הטיפול? תודה מראש.

14/12/2011 | 18:25 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אם מדובר במחלה ankylosing spondylitis - טיפול בחוסמי TNF הוא הטיפול המקובל. לכל תרופה יש תופעות לואי - וגם לתרופות אלה. ראומטולוג שלך יספר לך על כך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה