שרירים נתפסים.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/11/2011 | 17:52 | מאת: שירז

אני בת 27 וסובלת מכאבי גב, כאבים בברכיים וכאבים חזקים מאוד בכפות הרגליים לאחר עמידה ממושכת , עשיתי בדיקות כמו רנטגן ומיפוי עצמות ונאמר לי שאני סובלת מדבר שניקרא קליטה איטית ושלא ניתן לטפל ושזה רק ילך ויחמיר בנוסף בעת שימוש בסכין ומזלג לצורך חיתוך נתפסים לי השרירים בידיים והיד מתעוותת לי. גם לשם כך עשיתי רנטגן ובדיקה בזרם חשמלי שאיני זוכרת את שמה ושתי הבדיקות לא העלו דבר. מפחיד אותי שבגילי הצעיר אני סובלת מתופעות אלה...חשוב לציין שאימי סובלת מדלקת פרקים. אודה על תשובה מהירה בברכת ערב טוב.

07/11/2011 | 19:56 | מאת: תפוס

הבעייה של השרירים הנתפסים בכף היד בזמן שימוש בסכו"ם או ברחיצת כלים מוכרת והטרידה אותי מאוד. לאחר התייעצות עם הראומטולוגית שלי התחלתי לקחת תוסף מגנזיום (כ-300 מ"ג ביום) והבעיה כמעט ונעלמה. למרות שאת יכולה לקנות מגנזיום ללא מרשם חשוב שתתיעצי עם רופא לגבי זה אם את מעוניינת לנסות.

לא מכיר מחלה כזאת "קליטה איטית" מצבך לא ברור לי

מנהלי פורום ראומטולוגיה