כאב ונפיחות במיפרק אצבע המורה.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/10/2011 | 11:08 | מאת: רחל

שלום רב. מזה כחודש אני חשה בכאב חד ושינוי בפרק אצבע המורה ביד שמאל. יש התעבות (נפיחות) בפרק זה בלבד. האם יש מה לעשות? להקל על הכאב? לעצור את הנפיחות? האם זה שינוי מבני או יתכן גם פצע פנימי. ניסיתי להשרות את האצבע במי סבון חמים וחשתי זרמים עזים. אודה לכם לכל הנחיה, תגובה, הסבר רפואי. הגיל - 63 מצב בריאות תקין לחלוטין. תודה ושבת שלום.

מתיאור זה לא ניתן להבחין בין ממצא דלקתי לבין עיבוי על רקע שפשוף מתמשך מכתיבה לבין דלקת במפרק. נדרשת בדיקה פיזית ובדיקות מעבדה

מנהלי פורום ראומטולוגיה