מתוטרוקסט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/10/2011 | 10:32 | מאת: יואל

שלום, אשמח ללמוד מנסיונכם הרב. נטלתי כדורי מתוטרוקסט במינון של 7 כדורים (2.5 מ"ג לכדור) בשבוע במשך כשנתיים וחצי. בקרוב אגמל מהתרופה, בהדרגתיות. האם צפויות לי תופעות לוואי כלשהן? ושאלה נוספת: כמה זמן עליי לחכות עד שאוכל לשוב ולטעום אלכוהול?

מבחינת MTX ניתן להפסיק מייד אין התרגלות או התמכרות ולא צפויות תופעות לוואי (במידה דולקת המפרקים אינה מתלקחת) . ניתן לשתות אלכוהול מייד לאחר ההפסקה אם לא ידוע אצלך על נזק כבדי. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה