תסמונת רנו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/10/2011 | 13:57 | מאת: אורלי

שלום רב אני סובלת מאוד מקור ואפלו בימים אלו שלא כל כך קר אני יכולה ממש לרעוד עד כדי נקישות שיניים צבע כפות ידי ורגלי משתנה לסגול וגם כאשר אני מרימה על כתפי תיק או כל משהו אחר ידי נעסות ממש סגולות שמעתי שיש תופעה כזו הנקראת תסמונת רנו אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי הסבר בקשר לתסמונת והטיפול בה ולמי עלי לפנות כדי לקבל טיפול במקרה הצורך בתודה מראש אורלי

קיימת תסמונת משפחתית שמופיע לרב בגיל צעיר אצל נשים וסימטרית ללא השארת נזקים ותסמונת שקשורה למחלות אוטואימוניות אשר עלולה לגרום לנזקים. בכדי להעריך לאיזה קבוצה את שייכת נזקקת לבדיקות והערכת ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה