הכנות לפני ביקור רופא

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/10/2011 | 14:38 | מאת: מיכל

יש לי תור לראומטולוג ביום ראשון הבא בעקבות כאבים בפרקי הידיים ובברכיים. לאחרונה נוספו לי גם כאבים באצבעות הרגליים. לא הוספתי את התלונה האחרונה לטופס ההפניה כי ממילא יש לי תור. השאלה שלי- אני מחכה לתור כחודש. רופאת המשפחה לא שלחה אותי לצילומים או בדיקות אחרות. האם הראומטולוג לא יבקש בדיקות? האם לא כדאי לבוא מוכנים? ואם כן אז איזה בדיקות? רנגטן? של איזה איבר? בדיקה אחרת? חבל לי לבוא לתור ביום ראשון רק כדי שהוא ישלח אותי לבדיקות ויקבע לי תור לעוד חודש. תודה ושנה טובה מיכל

הבדיקות המינימליות זה ס"ד כימיה אנזימי כבד חלבוני הדם שקיעת דם CRP TSH , RF , ANA

מנהלי פורום ראומטולוגיה