כאבים מוזרים ומדאיגים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/09/2011 | 01:34 | מאת: גדי

שלום רב, אני בן 56, סובל מהיפר-ליפידמיה, מצב קדם-סוכרתי, תת-תריסיות, נטייה ליל"ד ואוסתיאופניה קשה. כל אלה מאוזנים תרופתית ותזונתית ואני עוסק בפעילות גופנית סדירה. מיפוי לב במאמץ אקו לב והולטר לחץ דם תקינים. מזה מספר שנים אני סובל אחת לחודש בממוצע מהתקפים שמתחילים לרוב בכאבים בלסת התחתונה ועוברים לחזה ולגב. אם אני בבית ולוקח מייד שני אלגולזין פורטה הכאבים חולפים מייד. אם אני בחוץ והתרופה לא בהישג יד ההתקף יכול להימשך חצי שעה או יותר. שאלותיי: 1. לאיזה רופא עליי לפנות? (מדובר בחלקי גוף שוני) 2. האם התופעה מוכרת לכם? מה זה יכול להיות? תודה, גדי

לא נשמע כבעיה ראומטולוגית. ייתכן כאב מוקרן מעמ"ש צווארי - מציע להתייעץ עם אורטופד

מנהלי פורום ראומטולוגיה