זקוקה להכוונה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/09/2011 | 19:11 | מאת: נונה

אני בת 38 בריאה בד"כ. לפני שנה התחלתי לסבול ממיגרנה מחולשות בפרק גוף ימני ועייפות כרונית המלווה ביובש בפה ותחושה של הירדמות הרגליים מהברכיים ומטה. נשלחתי לבדיקות רבות. נראה שיש מצב דלקתי CRP 9 אך לא ברור מהיכן. עברתי בירור של הלב שהיה תקין, בדיקת APLA ו ANA שהיו תקינים. MRI ראש שנראה שיש שם פגיעה כתוצאה ממיגרנות קשות וטיפול בכדורי מיגרנה. היתה נסיגה של שנה ושוב החודש אותן תופעות מציקות, בעיקר חוסר התחושה ברגליים. מה זה לדעתך? תודה

לא מתחסר באופן ברור למחלה ראומטולוגית אולם ממליץ לבדוק גם SSA SSB ולבקש מרופא עיניים מבחן שירמר ליובש בעיניים באפשרות של מחלת שוגרן

מנהלי פורום ראומטולוגיה