ממש חשוב

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/09/2011 | 20:13 | מאת: r

בן 22. כבר שנתיים סובל מדלקת בשורש כף היד. גיליתי את זה רק במיפוי שעשיתי לפני חודש. כל האזור מושחר בצילום. רופא נתן לי ארקוקסיה. אמר לי תיקח עשרה ימים אולי יעזור. ניסיתי הכל, כלום לא עוזר. איך אני יוכל לעבוד ולהרים דברים עם הדלקת הזאת הבלתי נסבלת? אם אני מרים דברים זה כואב ומרגיש כאילו זה רק מ חמיר. אודה לכם אם תענו לי מה לעשות ומה אתם ממליצים כדי לחזור לתפקוד רגיל ושזה יתרפא?

שנתיים זה זמן ארוך לדלקת בשורש כף יד . זה דורש בדיקה מסודרת כיוון שהאבחנה המבדלת רחבה מדלקת גידים פשוטה שיכולה להסתדר עם הזרקה מקומית ועד לזיהום אטיפי ואף גידול כך שממליץ לפנות לראומטולוג להערכה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה