מטוטרוקסט לא עוזר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/09/2011 | 10:22 | מאת: בתי

אני בת 59 מזה שנה מאובחנת עם סרו-נגטיב ראומטיזם. קיבלתי מינונים של 4 כדורי מטוט' ו-6 כדורים וכיום 8 כדורים, ואין שום שיפור, ואני חשה התדרדרות במצב (אצבעות כפות הידיים ועכשיו גם פירקי הידיים) היות והרופא שלי בחופשה בחו"ל. היות ואין כלל שיפור - האם כדאי להפסיק לקחת אותם. תודה בתי

לא הייתי ממליץ להפסיק את הטיפול אולם אם אינו עוזר אפשר להיעזר בינתיים ברופא המשפחה שיכול לרשום תרופה נוגדת דלקת ובהמשך להתייעץ בראומטולוג לגבי תוספת טיפול הנדרשת (קיימות אופציות רבות במצבך)

מנהלי פורום ראומטולוגיה