כאבי פרקים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/09/2011 | 12:55 | מאת: ויקי

שלום רב!!! אני נמצאת במעקב של ראומטולוג,אך לרוב כשאני צריכה להגיע לביקור הכאבים נעלמים חודש לפני ואני לא מגיע לביקור .לצערי הם חוזרים,כמו עכשיו.גם כשאני לא מרגישה כאבים בכתפיים ואני מרימה את ידי כדי להחליף בגד הכאב מכניע אותי.כשהייתי בהריון המחלה נעלמה חוץ מפרק של אצבע שהנפח לא הרגשתי שום אי נעימות.יכול להיות שזה קשור להורמונים?לוקח לי עד 4 שעות לשחרר את הגוף מתחושה של כובד וכאב.האם יש תרופות טביעות ? ולא סטרואידים.תודה

פרטי המקרה לא בהירים ואת זקוקה להערה מסודרת אולם בהחלט קיימות דלקות מפרקים התקפיות שחלופות מעצמן לאחר יום יומיים (פלינדרומיות) אך ניתו לעזטר ולמנוע את ההתקפים. לא מכיר קשר לשינויים הורמונליים. טיפולים טבעיים הם לא השטח בו אני עוסק.

מנהלי פורום ראומטולוגיה