לגבי פרדנזון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/08/2011 | 16:32 | מאת: מילי

שלום רב, לאישה בת 81 הסובלת מאוד בעיה ראומטולוגית בידיים - כאבים איומים עד שאינה מצליחה להפעיל אותן, הוצא ליטול פרדנזון לשלושה חודשים. לפני כעשור היא סבלה מאותה בעיה ואז נטלה לשלושה חודשים כדורים אלה אולם אלה גרמו לה לתופעות לוואי קשות מאוד. האם יש משוה חלופי שלא גורם לכאלה תופעות לוואי שאתה יוכל להמליץ לה לבדוק? תודה רבה.

24/08/2011 | 19:15 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש הרבה טיפולים חלופיים והבחירה תלויה במחלה (יש הרבה סוגים של דלקת מפרקים) והמטופל (מחלות נלוות, תופעות לואי)

מנהלי פורום ראומטולוגיה