מטטרוקסט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/08/2011 | 15:10 | מאת: אילנה

שלום רב חולה ברמטואיד אטריטיס,ומקבלת מתתרוקסט 12.5 מ"ג פעם בשבוע מצבי טוב,אבל יש לי נשירת שיער מסיבית -הבדיקות תקינות ואני מניחה שהסיבה לכך היא מתתרוקסט ,מה אפשר לעשות כדי להתגבר על השפעת התרופה?כול טיפול בנשירת השיער לא יעזור כול עוד אני ממשיכה עם הטיפול במתתרטקסט מה דעתך? מאוד מודה על התיחסותך אילנה

21/08/2011 | 19:11 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לפעמים מינונים גבוהים של חומצה פולית - 10 מג ליום יכולים לעזור. אם לא - מחליפים מטוטרקסאט לתרופה אחרת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה