ליבדו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/08/2011 | 12:09 | מאת: ענת

בני בן 6 והופיע לו תופעת עור רישתית אשר הובחן כליבדו,בדקנו מחלת דלקת פרקים, הבדיקה יצאה שלילית. הוא סובל מחום יום יומי ולפעמים כואב לו באחד מהפרקים או ברגל או ביד בעת עליית החום,החום נמשך כבר כחודש.אך מתמודדים עם תופעת הליבדו? האם היא מסוכנת לבריאותו של הילד? האם יש טיפול מונע בישראל או אפילו בחו"ל??

10/08/2011 | 11:58 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אצל ילדים ליבדו יכול להיות ממצא תקין (לעתים גם סימן של ווסקוליטיס - דלקת כלי דם). במיקרה שלך צריך לעלות על סיבת החום.

מנהלי פורום ראומטולוגיה