גילוי אוסטאוארטריתיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/07/2011 | 18:17 | מאת: רונית

בצילום אגן ועמוד שדרה הבחין הרופא בארטריתיס לאחר ה- ct במקומות מסויימים בגב בחוליות מסוימות. האם זו מחלה אוטואימונית. מה הטיפול למחלה זו. האם אפשר להיות בסופו של דבר נכים על כסא גלגלים? אני סובלת מכאבים חזקים במפרקים בכל הגוף עייפות קשה קישון בוקר שנמשך לאורך כל היום דלקות עיניים עפעפיים נפוחים חוסר מוטיבציה. שאלה נוספת כמה אחוזי נכות ניתן לקבל בביטוח לאומי עבור מחלה זו על פי כל הסימפטומים שציינתי.

04/08/2011 | 13:33 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אוסטאוארטריטיס לא מחלה אוטואימונית. יש מספר אופציות טיפוליות - הכל תלוי במיקום ודרגת המחלה. מחלה יכולה להיות קלה ולעתים קשה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה