אבחנה של דלקת בכלי דם.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/03/2009 | 12:30 | מאת: ד

שלום, אני בת 20, חיילת, לפניי כחצי שנה החלו לי כאבים חזקים בפרקים, רופא היחידה שלח אותי לסדרת בדיקות דם, ונמצא כי בדיקת ה - CRP גבוהה (לפי הסבר הרופא)וכי בדיקת ה - ESR גבווה גם היא. בנוסף התגלה כי בדיקת ה C-ANCA חיובית וגבוהה.שאלותיי הם: מה אומרות תוצאות אלו? והאםללא כל טיפול תרופתי כלל, יש סיכוי שבדיקת ה - C-ANCA תשתנה לחיוב? מה הטיפול? לתשובתך אודה.

25/03/2009 | 22:36 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בדיקות הנ"ל תומכות בתהליך דלקתי. אי אפשר לאבחן את המחלה ולהמליץ על הטיפול ללא פגישה ושיחה ובדיקה. אומנם, אין לדחות את הביקור אצל ראומטולוג ולהגיע בהקדם.

מנהלי פורום ראומטולוגיה