דלקת מפרקים וניתוח להגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/06/2011 | 20:08 | מאת: אליה

בת 36, עם דלקת מסוג RA מזה כמה שנים. התחלתי טיפול לפני חודשיים עם זריקות אנברל, ואמורה לסיים במקביל 10 מ"ג פרדניזון וסלזופירין (טיפול שהתאים להריון ולהנקה). האם קיים סיכון בניתוח להגדלת חזה, האם עליי לפנות לבי"ח, מאחר ורופאים פרטיים לא רוצים "לגעת" בחולים מהסוג הזה? מה עליי לעשות בכדי לעבור ניתוח כזה? עזרתכם הדחופה. תודה

בעיקרון לא רואה מגבלה בניתוח מסוג זה ליתר ביטחון ממליץ להפסיק אנברל שבועיים לפני הניתוח ולהחזירו שבועיים אחרי למרות שגם על זה אין המלצה ברורה בספרות

מנהלי פורום ראומטולוגיה