עקמת בגיל המבוגר - האם ניתן לטיפול??

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/05/2011 | 22:48 | מאת: שירה

היי, אני בת 23, יש לי סטייה בולטת באיזור הצוואר, שהוא מוטה באלכסון קדימה, ואזור השכמות והכתפיים מתעגל כלפי פנים. אף פעם לא הלכתי לרופא מקצועי שקבע שאני סובלת מעקמת (מלבד בבדיקה שגרתית בחטיבה שבה באה אחות חיצונית שאמרה שיש לי עקמת). אני סובלת מכאבי גב, אבל משהו שבכיף אפשר לחיות איתו, אבל מה שמפריע לי בעניין הוא העקמומיות שכמובן אינה אסטתית. רציתי לשאול אם דבר כזה עשוי להחמיר/לפגוע בעתיד וכמובן איך אפשר לטפל בעניין, גם בגילי. בתודה מראש.

עקמת קשה עלולה להוות בעיה רצינית בעיקר בגלל שינויים בבית החזה המשפיעים על הריאות אולם לא ברור כלל שאת סובלת מעקמת. מציע צילומי עמ"ש וייעוץ אורטופדי

מנהלי פורום ראומטולוגיה