בדיקת CPR

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/05/2011 | 21:44 | מאת: נטלי

שלום,אני בת 22, אני סובלת מכאבי גב חזקים מאוד המקשים עלי לתפקד באופן בסיסי - הליכה, ישיבה, שינה, כאבי הגב מקרינים לרגל ימין לצלעות - יותר לצד שמאל(לב), לצוואר (צד ימין). יש טיקים בעין ימין. בבדיקת ה-CPR שביצעתי התוצאה שהתקבלה הייתה 27. אני יודעת שזה ערך שגדול בהרבה מהערך המקסימלי. על מה תוצאת בדיקה זו יכולה להעיד? תודה רבה מראש.

מעיד על דלקת הייתי חוזר על הבדיקה בתוספת בדיקת שקיעת דם - בדיקה משלימה לדלקת ופונה עם התוצאות לראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה