כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/05/2011 | 20:55 | מאת: מורן

שלום ד"ר, מה שלומך? לאחר זמן ממושך של כאבים בשורש כף היד, בכתף ובברך, ולאחר ש-3 רופאי אורטופד לא הצליחו לתת לי מענה, הופניתי לרופאת ראומטולגיה שסכמה את אבחנתה כך: tendinitis uns right wrist osteoarthritis knee (osteoaethrosis) rotator cuff synd right fibromyalgia פיברומיאלגיה נשמע לי קיצוני מדיי ממה שיש לי, אע"פ שיש לי כאבים חזקים בברך וביד ימין,ברצוני לדעת האם פעילות של אופניים וסטפר (כמו מדרגות) יכול להיות לי טוב? אני לפני טיול למזרח שאעשה בו בע"ה טראקים, האם ללכת הרבה ולהרים תיק יכול להוות עבורי בעיה? אודה מאוד לעזרה, שבוע מבורך.

קשה לתת אבחנה מבלי לבדוק אותך אולם נשמע שכדאי להצטייד לנסיעה בכדור נוגד דלקת כמו ארקוקסיה 90 מג למשל שיכול לעזור לכאב במצבך ואולי אפילו להוות טיפול יעיל. זאת במידה כמובן שאת לא רגישה לכדור ושהכליות של תקינות בדר"כ

מנהלי פורום ראומטולוגיה