משמעות הטבה עם ליריקה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/05/2011 | 13:33 | מאת: אלן

יש לי בעיות אופייניות לגילי בעמוד שדרה ונמצא אצלי בוודאות בכמה EMG רדיקולופטיה, בגפיים, בעיקר ברגליים. התופעות המיוחדות שסבלתי מהם ברגליים (וידיים) הצביעו גם על נורפותיה( רק של הסיבים הדקים). בדיקות ניקור ע"ש ובדיקות דם בבי"ח כנראה לא מעלות ממצאים חורגים במיוחד, פרט אולי לIGM= 359. ואילו IGG IGA תקינות. ליריקה מיטיבה בהחלט את המצב(לא פותרת לגמרי סימפטומים). האם יש בהטבה להעיד בהכרח גם על נורפתיה/בעיה נוירולוגית? תודה

לא, תגובה לליריקה אינה טסט אבחנתי לנוירופתיה אך יכולה לתמוך בכך

מנהלי פורום ראומטולוגיה