פיברומיאלגיה?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/04/2011 | 23:12 | מאת: שרונה

שלום רב בעבר אחרי גירושי נטלתי תרופות לחרדה כמה שנים אותן הפסקתי לקחת לפני 8 חודשים. מזה שנתיים שאני ישנה שעתיים בלבד ונעזרת בכדורי שינה. לפני ארבעה חודשים הופיעו לי תחושת של נימול, צריבה ותחושת כבדות בכפות רגלים, כאב במפרק של המרפק. התחושות בכפות רגלים מפריעות לי מאוד, ממש הורסות את איכות החיים. היום קראתי על תופעות הלוואי של פיברומיאלגיה ונדהמתי לראות את הדומה........... איזה רופא מטפל בסוג בעיה שכזאת? האם עלי להבין שבעצם זו בעיה רגשית שנוסף לה בעיות נוירולוגיות? אתה יכול לפרט לי קצת על הסימטום? תודה שרונה

02/05/2011 | 17:49 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

פיברומיאלגיה זו תסמונת של כאב ועייפות וחוסר שינה. עלולה להתפתח אחרי סטרס או חבלה או מחלה אחרת. טיפול - אצל נויורלוג, ראומטולוג, מרפאת כאב.

מנהלי פורום ראומטולוגיה