אנברל זריקות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/04/2011 | 13:47 | מאת: עמל

אני מחוד ספטמבר משתמשת בזריקות אנברל עקב אבחנת ANKELOSING SPODELYTIS , מרגישה לאחרונה נשירת שיער לא נורמלית ויובש בעור בנוסף לירידות במצב הרוח מדי פעם ובמיוחד רגישות מיותר בזמן המחזור א(אני בתי 40) הבנתי שהחומר גורם ליובד בעור , מה הטיפול והאם יש מחקרים על נשירת שיער מיותרת ומה הטיפול ואם כן לאן אגיע עם הנישרה. בברכה ותודה

נדיר ש ENBREL גורם נשירה אולם אם קורה קשה להתווכח. מציע לנסות אבץ כתוסף מזון - כדור ליום

מנהלי פורום ראומטולוגיה