יובש בעיניים ובפה ,ועייפות מתמדת.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/03/2011 | 01:11 | מאת: אלון

שלום רב,אני גבר בן 35 . בריאותי במצב תקין ביותר ,במשך כל שנותיי אני סובל מיובש נורא ( בעיקר בזמן השינה ) בפה ובעינים. ניסיתי את כל הסוגים של טיפות מלאכותיות ושום דבר לא עזר לי. בעקבות היובש אני סובל מהפרעות קשב ,וישנים בקרים שקשה לי לפתוח את העיניים מרוב היובש. האמת היא שבמשך כל חיי חשבתי שזה מצס תקין ,עד שהתחלתי לברר באינטרנט בנושא והבנתי שיש לי בעייה. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי בהמשך דרך פעולותיי.

הסיכוי למחלה ראומטולוגית שמסבירה את המצב נמוך מאוד לפי גילך ומינך אך ניתן להתייעץ בראומטולוג לברור מתאים (מבחן שירמר, בדיקת דם ANA SSA SSB בתור התחלה)

מנהלי פורום ראומטולוגיה