עזרה באבחון מחלת שרירים. ?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/03/2011 | 23:54 | מאת: עוז הלוי

שלום רב. אני בגיל 58 סובל מבעיות גב תחתון עם הקרנות לרגליים קיבלתי מספר זריקות אפידורל ללא שיפור.בצעתי בדיקת LP עם תוצאות חלבון גבוה.כשהאבחנה ב- MRI היא לא חד משמעית לארכנואדיטיס.(קיימת האדרה עדינה לאורך שורשי הקאודה.התמונה יכולה להתאים לארכנאודיטיס ) סובל בנוסף מבעיות אורולוגיות.קושי בהתאפקות במתן שתן.ודיכאון נפשי.ולאחרונה גם כאבי שרירים בידיים רגליים.וכתפיים. רעידות שמופיעות למספר דקות ונעלמות.צריבות ויובש בעניים.וגירודים עם הרגשת נמלים ברגליים. בדיקות הדם הרגילות לא הראו משהו חריג.מבקש לדעת איך אני יכול לאבחן את מצבי. והאם ישנה בדיקה שיכולה לתת לי כיוון או הסבר למצבי. אגב אני בקושי מתהלך עקב כאבי הברכיים. מודה לכם מקרב לב על תשובה מהירה.

מדובר במקרה נדיר ומורכב הדורש בדיקה ועיון בתוצאות . באופן כללי נראה לי יותר במגרש הנוירולוגי ומציע להתייעץ שם בתחילה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה