התייעצות לגבי מחלת לופוס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/03/2011 | 21:22 | מאת: ר

שלום, אני בת 19 וחולת sle מזה 3 שנים. הSLE בא לידי ביטוי כפגיעה במוח ובחומר הלבן, ובנוסף כאבי ראש, עיניים, קשיון עורף, אי תחושה ברגל ונימולים ועוד. אחת מהתרופות בהן אני מטופלת כרגע היא סטרואידים מזה שנתיים ללא הפסקה, איני מרוצה כ"כ מהרופא המטפל שלי מכיוון שאני מרגישה שמתנהגים אליי בתור ניסוי עם שינוי תרופות כל חודשיים כמעט והמון אישפוזים גם בגלל המחלה וגם בגלל התנגשות תרופות כרגע אני מחפשת חוות דעת נוספת וגם רופא מטפל חדש. אשמח אם תייעצו לי ותמליצו לי על רופאים פרופסורים בתחום הראמטולוגיה. תודה.

אין אפשרות באתר זה להמליץ על רופאים

22/03/2011 | 17:29 | מאת: מוטי

צרי איתי קשר ואגמול אותך מהבעיה ואם תירצי המלצות לפני?תקבלי אנני עושה זאת למטרת רווחים כי אם רצון פנימי לעזור .ואני אכן מסוגל נקודה 0526062080

מנהלי פורום ראומטולוגיה