עזרה -סובל מאוד - ולא מוצאים ממה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/02/2011 | 05:05 | מאת: ניר

אנא עזרה באבחנה מה יש לי?האם זה דלקת קשיחה בעמוד השידרה. ? מזה כ 4 חודשים .כאב חד באגן ובגב. בבדיקת מיפי עצם וסחטי של האגן הראו שהכל תקין שנוגעים באגן כואב שורף .קשה ביותר לקום מהמיטהוקשה בשינוי תנוחה מעמידה לישיבה אני מרגיש כאילו אני נופל לכסא. מתעורר אחרי 2-3 שעות בלילה ( לא משנה מתי הלכתי לישון )ולא יכול לישון יותר כאבים וכבדות ברגלים שיושב בשרותים כאב באגן וקשה להגיע עם היד לעכוז   שיש אור חזק כמו מסך קשה לי בראיה  קשה להכניס אוויר נאנח ומפהק כל הזמן במהלך היום הרבה פחות כואב מהלילה אבל כל היום מלווה בכאב ללא הפסקה  כאבים חזקים מאוד בלילה כאב ברגלים הכאב בגב פעם בימין פעם בשמאל .הכאב באגן גובר בהתכופפות קדימה בקע סרעפתי , צרבות ויציאות לא סדירות דלקת בעין תחושה של קשיון בגב כל היום קשה להכניס רגל שמאל לרכב שאני יושב ברכב זה מלווה בקושי רב ובכאב חזק בעצם העליונה באגן בישיבה במהלך היום כאב שורף בעצמות הכסל  טופלתי בארקוקסיה ובנבוקו ולא עזר מסגים לא עוזר .לא מצליח לעשות ספורט מזה חודשיים עייפות רבה .סובל מאוד!!!!!!! תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!  נשלח מה-iPhone שלי

28/02/2011 | 10:10 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

ברצון, אומנם אי אפשר להגיד על פי הניתונים הקיימים כאן מה האבחנה

ניר אני בטוח שאתה מאוד סובל מכאבים אך מהנתונים שאתה מוסר קשה לעשות אבחנה מציע להיבדק בצורה מסודרת עי ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה