וולטרן אמולג'ל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/02/2011 | 15:26 | מאת: דפנה מור

סולר קרטוזיס אובחן אצלי לאחרונה, והונחיתי להשתמש בג'ל ידוע זה. אני מבקשת לדעת מה הפעילות של הdiclofenac diethylamine, מה ההשפעות שלו בכללותן, איך הוא פועל? מה תופעות הלוואי שלו? משרד הבריאות, בהתאם לFDA, ממליץ על בדיקות כבד תכופות בגלל מקרי תופעות לוואי קשות מאוד שקרו בלא מעט מטופלים - דבר שמעיד על מגה-פעילות של ג'ל תמים למריחה על העור. תודה

בעיקרון המשחה בעלת בטיחות טובה לשימוש ומעט ספיגה סיסטמית. יש להתייעץ ברופא עור לגבי האינדיקציה הדרמטולוגית שייתכן ומשנה את הספיגה כיוון שמדובר בעור לא בריא ושלם שלא כמו באינדיקציה הראומטולוגית

21/02/2011 | 23:31 | מאת: דפנה מור

תודה על ההתייחסות. ידוע לי שמדובר בתכשיר ידוע ובטוח לשימוש. אך הייתי מבקשת תשובה יותר ממצה לגבי החומר הפעיל שלו: איך מתבצעת הפעילות של החומר כשמדובר בנגע טרום סרטני? מה החומר עושה כדי להחזיר את המצב לקדמותו? האם יש לו יכולת בקרה של השמדת תאים לא תקינים? או האם הוא - בעדינות - "ממיס" לאט את התאים עד הדרמיס כדי לייצר עור תקין כמו בפילינג עמוק? מה אופן הפעולה שלו? מהן תופעות הלוואי? תודה

מנהלי פורום ראומטולוגיה