טניס אלבו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/02/2011 | 16:11 | מאת: דבורה

לפני כשנתיים אובחן אצלי טניס אלבו ביד ימין. ביום רביעי השבוע קיבלתי זריקת קורטיזון ישירות לגיד (זו הפעם השניה או השלישית) והכאבים לא פחתו או נעלמו כמו בפעמים הקודמות אלא גברו מאוד ובנוסף גם התנפחו האצבעות וישנה תחושה של קור לאורך כל הזרוע. מקור הכאב הוא בעיקר במרפק אבל משפיע עד הכתף. האם יתכן והגיד נקרע? אם לא במה מדובר ומה ניתן לעשות? רמת הכאבים חזקה ביותר. תודה.

14/02/2011 | 12:21 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לצערי בילתי אפשרי כמעט לתת אבחנה מדוייקת רק על פי תאור ללא בדיקה

מנהלי פורום ראומטולוגיה