כאבים באזור הקרסול

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/01/2011 | 20:33 | מאת: אדוה

שלום רב, יש לי כאבים בחיבור של הקרסול המלווה דלקת חמורה קיבלתי טיפול בכדורים אשר לא עזרו לי הרופא שלח אותי לפיזוטרפיה שם ציינו בפניי כיח צריך להציעץ עם ראומטולוג. אשמח לדעת האם כאבים המלווים בנפיחות למעלה מחודשים יש חשש לדלקת פקטים? אשמח עם תשאל שאלות מנחות על מנת לסייע לי

13/01/2011 | 13:20 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לצערי אי אפשר להגיד בלי לבדוק

18/01/2011 | 12:39 | מאת: דודו

מזה כחודש ימים יש kh נפיחות וכאבים בכרסול רגל שמאל ועם קושי וכאב בדריכה על כף הרגל , האם יתכן שיש ראומטיזם , בדקו לי עם אולטרא-סאונד את זרימת הדם בעורק לכל אורך הרגל והכל תקין( אין חסימות)

מנהלי פורום ראומטולוגיה