ריאומטיזם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/01/2011 | 10:37 | מאת: טל

בבדיקת דם, רופה המשפחה אמר לי שיש לי ריאמטיזם(אומנם הוא שלח אותי לריאמטולוג)אך רציתי לדעת האם ריאומטיזם בלועזית זה דלקת פרקים וגם רציתי לדעת האם זה יכול לנבוע ממתח ולחץגבוהים מאוד של תקופה של בערך 3-4 שנים אחרונות. תודה

07/01/2011 | 10:53 | מאת: טל

בבדיקת דם, רופה המשפחה אמר לי שיש לי ריאמטיזם(אומנם הוא שלח אותי לריאמטולוג)אך רציתי לדעת האם ריאומטיזם בלועזית זה דלקת פרקים וגם רציתי לדעת האם זה יכול לנבוע ממתח ולחץגבוהים מאוד של תקופה של בערך 3-4 שנים אחרונות.(אני בת 52) תודה.

13/01/2011 | 13:17 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אי אפשר לקבוע אבחנה של ראומטיזם על פי בדיקות דם בלבד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה