דלקת פרקים?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/12/2010 | 13:52 | מאת: נוני

בתי בת השבע לפני חצי שנה סבלה מכאבים בפרקים ובאצבעות, עשיתי בדיקות דם שהראו שאין דלקת ורופא אמר שזה גמישות יתר , זה עבר לה פתאום ועכשיו זה חזר ממש בגדול תלונות במהלך כל היום כאבים חזקים בפרקים באצבעות ממש מעקמת אותם עשיתי שוב בדיקות דם שהראו תקין האם יכול להיות שיש לה דלקת פרקים גם אם הבדיקות תקינות - למרות שלא נפוח לה כלום , אבל המצב ממש נורא ואני לא יודעת איך להרגיע לה , היא פשוט מעקמת את האצבעות , אני כבר לא יודעת מה לעשות ולא מבינה מה זה , האם זה יעבור בבקשה אני חייבת עצה , יש לציין שהיא ילדה פעילה מאוד ולא נחה לדקה וישנה כל יום בעשר בלילה לא יודעת אם יש קשר לזה , אולי החוסר מנוחה של הגוף , מחכה לתשובה מהירה תודה

נוני שלום היעדר מדדי דלקת בהחלט לא שולל דלקת מפרקים רק מקשה על האבחנה , אני לא יודע מה זה לעקם אצבעות אבל אם הילדה סובלת מכאבים מציע להיבדק עי ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה