מחלת הCFS

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/12/2010 | 11:16 | מאת: רונן

שלום רב, אובחנתי לפני כמה שנים כחולה CFS ורציתי ללכת בשנית למרפאה המתמחה בכך,והפנו אותי לראומוטולגיה,אין לי כאבי מפרקים ושרירים אלא עייפות קשה,האם ראומטולוג יכול לעזור במצב כזה? האם יש דברים שיכולים לסייע לחולים במחלה זו?אני כבר שנים נלחם בעייפות הזאת ללא הצלחה ואני פשוט אובד עצות ולא מסוגל לחיות ככה...

16/12/2010 | 17:16 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

גם אני לא יודע מדוע CFS שייך למחלות ראומטיות, אומנם באופן מסורתי ראומטולוג הוא שמטפל באנשים עם CFS.

מנהלי פורום ראומטולוגיה