כאבים בלתי נסבלים,

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/12/2010 | 11:12 | מאת: מרי

שלום רב, לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח לצריבת רחם, בזמן הניתוח הלייזר פער חור בדופן הרחם והמשיך למעי הגס, בעקבות החור במעי הגס עברתי ניתוח לסגירתו יום למחרת, ערב לפני הניתוח של המעי הרגשתי כי הגוף שלי הפסיק לתפקד כליל (לא היתה לי שליטה בכלל על הגוף), אחרי הניתוח (אחרי ההחלמה) התחלתי להרגיש כאבי מפרקים עזים אשר התחילו לאט לאט והתגברו לכאבים בלתי נסבלים, הלכתי לראומטולוג והוא רשם לי תרופה בשם "פלקאוניל" שתיתי את הכדורים כשנה כששמתי לב כי הכדורים מנפחים לי את אזורי הכאב ומוציאים אותי מתפקוד לגמרי, הפסקתי לשתות את הכדורים ולכמה חודשים הכאבים הפסיקו כליל, בשלושת השבועות האחרונים התחלתי לעבוד בעבודות אשר מתאימות לי אבל ברגע שהתחלתי לעבוד החלו לי כאבים בלתי נסבלים (עבודות קלות ביותר כמו קלדנות), בעבודה אחת (היה רעש בלתי נסבל) כל הגוף שלי התחיל לכאוב ואני מתכוונת מהצוואר עד כפות הרגליים, הכל. שאלותיי הן:א. האם הכאבים שלי ניתנים לריפוי? (אני רוצה לעבוד ולא להיות נתמכת ע"י אף גורם). ב. האם יכל להיות שהכאבים האלו הם כתוצאה מאותו הערב שבו איבדתי כל תחושה על הגוף שלי? (טראומה). ג. אם כן איפה אפשר למצוא רופא טוב? (עם כל הכבוד לרופא מקופ"ח שהתור אליו הוא רק עוד כמה חודשים הכאבים שלי לא יכולים לחכות). בתודה מראש, מרי

הכאבים שלך יכולים להתאים לתסמונת כאב מפושט אולם יש להגיע לראומטולוג לבדיקה מסודרת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה