אורטיקריה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/11/2010 | 17:20 | מאת: רוחמה

שלום, אני אובחנתי עם אורטיקריה סולרית ללא פתרון בשום דרך טיפול שניסיתי עד היום, וניסיתי הרבה! האם יש טעם לקבוע תור לרופא ראומטולוג? ז"א האם תפקידו של הרופא הראומטולוג הוא למצוא פתרון לבעיה או רק לאבחן? כי את האבחון עשיתי ואת הפתרון נכון להיום אין איש יכול לתת לי... אני פשוט מנסה לחסוך דרך ייסורים נוספת של מאבק מנהלתי בטפסי 17 והתרוצצות בבי"ח אם לא סביר שאקבל את התשובה שתשנה את חיי...

רוחמה שלום מציע להתייעץ עם אימונולוג . בעיקרון קיימים מספר טיפולים שעשויים לעזור החשוב מבינהם הוא ציקלוספורין.

מנהלי פורום ראומטולוגיה