כאבי ם איומיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/11/2010 | 08:00 | מאת: גילי

שלום רב אני אחרי טיפול ברמיקייד טיפול חמישי במספר ויש לי כאבים קשים ברגליים בידיים אצבעות וכתפיים ממש קשה לי בבוקר לרדת מדרגות אני מרגישה שהרגליים קשות עם תופעת זרם בצידי כפות הרגליים האם אני לא אמורה להרגיש שינויי אחרי טיפול האם יכול להיות שהטיפול לא עוזר נפגשתי עם אנשים שמספרים על נפלאות הטיפול מה קורה עם הגוף שלי יש לציין שהכאבים חזרו רק לאחרונה בעוצמה כזו. אני מקפידה על כל הכדורים שאני שותה בנוסף מתרוטקס טרקליר דוקסימון ומנציקולין מה עושים האם להמשיך את הטיפול ברמיקייד תודה מראש

22/11/2010 | 07:55 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לעתים התרופה לא עוזרת. בד"כ אחרי 3-4 טיפולים ניתן להוציא מסכנות, ובמקרה הצורך לעבור לתרופה חלופית.

08/12/2010 | 23:04 | מאת: ריבה

אני לא רופאה אבל הסמפטומים שלך דומים גם למה שאני סבלתי והיתברר שחסר לי ויטמין D3 וכאשר התחלתי לקחת ביחד עם סידן הכאבים עברו כעבור זמן חשוב רק ליבדוק אם באמת חסר (בדיקת דם פשוטה) ואז ליפנות לאידוקרינולוג שאמור לדעת לעשות את החישוב כמה לקחת לפי הכמות שחסר תיקראי על כך בגוגל וגם תזונה שמאזנת חומציות-בסיסיות מאד מקלה על הכאבים כי הבעיה היא עודף חומציות בגוף תבררי רק שהויטמין לא משפיע באיזו שהיא צורה על אחת התרופות שאת לוקחת

מנהלי פורום ראומטולוגיה