בדיקת דם שאלה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/11/2010 | 01:06 | מאת: איציק22

שלום, אני בן 22 ולאחרונה שמתי לב להתרקחות בצורת עיגול בזקן הפנים. רופא העור איבחן אלופציה אראטה. בבדיקות הדם נמצא DNA ds Ab NEGATIVE Antinuclear Ab Adults 1.90 ערכי נורמה 0,00 - 1,00 האם קיים חשש לזאבת, או שמא מדובר באלופציה אראטה, והאם צריך לבצע בדיקות נוספות. תודה, איציק.

שלום בשלב זה לפי המתואר אין מספיק קריטריונים להגדרת מחלת לופוס אולם יש להשלים את ההערכה המעבדתית כולל שתן לחלבון ומספר בדחקןת דם ולוודא שאין לך תלונות נוספות קליניות שמתאימות ל SLE

מנהלי פורום ראומטולוגיה