שאלות נוספות בהמשך להודעה קודמת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/11/2010 | 16:45 | מאת: kok שוב

ראשית תודה שעינתי לי אך כיצד מטפלים בו?? והאם פוגע בכבד?? ומה ניתן לעשות שפוגע בכבד?. וכיצד מונעים את הפגיעה בכבד?? אם בכלל . אני שואלת כי דודתי חלתה ניפטרה בגיל צעיר 62 גילה היה מה זה אומר שבנאדם לא יכול להאריך חיים עם המחלה הזו?? וכיצד ניתן למנוע את הסיבוכים שלו בלב ובכלל?? האם יש טיפול תרופתי ?? או מנעתי שימנע את ההתפשות של הלבון לרקמות נוספות? ומרגע שהוא מראה את אותותו בעצבים פרפרים מתי אמורה להדלק נורה אדומה של ממש שדורשת התיחסות ??

הטיפול היחידי המקובל כיום הוא השתלת כבד. המעקב צריך להיות משולב ראומטולוגי ונוירולוגי ולכלול גם אקו לב תקופתי.

13/11/2010 | 19:50 | מאת: kok שוב

ראשית תודה שעינתי לי אך כיצד מטפלים בו?? והאם פוגע בכבד?? ומה ניתן לעשות שפוגע בכבד?. וכיצד מונעים את הפגיעה בכבד?? אם בכלל . וכיצד ניתן למנוע את הסיבוכים שלו בלב ובכלל?? האם יש טיפול תרופתי ?? או מנעתי שימנע את ההתפשות של הלבון לרקמות נוספות? ומרגע שהוא מראה את אותותו בעצבים פרפרים מתי אמורה להדלק נורה אדומה של ממש שדורשת התיחסות ??

מנהלי פורום ראומטולוגיה