דלקת פרקים- טיפול נכון?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/10/2010 | 11:53 | מאת: עדי

שלום רב, אני בת 30 ,8 חודשים אחרי לידה, אובחנה אצלי דלקת פרקים שגרונית .יש לציין שבדיקות המעבדה תקינות והאבחנה הייתה קלינית. אני מטופלת בארקוקסיה +פלאוקווניל 2 ביום עד שיתחיל להשפיע ואז אוריד את הארקוקסיה. מצבי מחמיר מיום ליום, כל יום מפרק חדש כואב, אפילו הלסתות כואבות ושורף לי בכל הגוף ואני מתפקדת בקושי, הארקוקסיה עוזרת פחות ופחות. האם יש טיפול יותר אגרסיבי בשלב זה שאני יכולה לקבל? הבנתי שככל שתוקפים את המחלה מוקדם יותר אפשר להחלים ממנה לחלוטין. אני חוששת שהטיפול שניתן לי מתון מדי, ועד שהתרופה תתחיל להשפיע, אני אהיה כבר שנה עם כאבים! אודה לעזרתכם. עדי.

21/10/2010 | 09:35 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

קיימים טיפולים רבים, ולאותו מצב ראומטולוגים שונים ימליצו על טיפולים שונים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה