כאבים כלליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/10/2010 | 17:16 | מאת: בני

לפני כ4 שנים סבלתי מכאבים כללים-כאבי שרירים ועצמות באזורים שונים בגוף,דקירות פנימיות ,עקצוצים ואי נוחות כללית.עברתי בדיקות כלליות שכולם היו תקינות.לבסוף הופניתי לפסכיאטר שקבע שאני סובל מחרדה ואלה התסמינים.הציע לי לקחת סירפלקס .ואכן לאחר זמן קצר של לקיחת כדור יומי פסקו כל התסמינים ומצבי שופר ללא הכר.בהמשך ירדתי לחצי כדור.לפני כחודשיים חזרו התופעות .בדיקות דם שעשיתי לאחרונה תקינות.ולמרות שהגדלתי את המינון לכדור שלם(10מ"ג)אין שיפור .ביעוץ עם הפסיכיאטר המליץ במידה ותוך זמן קצר לא יחול שיפור לעבור לטיפול בסימבלטה. האם ישנם סיבות נוספות לכאבים מסוג זה?האם ישנו טיפול נוסף מעבר לזה שהומלץ לי?תודה

21/10/2010 | 09:32 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש לך בעיה ראומטולוגית?

21/10/2010 | 10:52 | מאת: בני

לא ידוע לי על בעיות ראמטולוגיה.עלי לציין כי מזה שנים שאני לוקח סטטינים להורדת כולסטרול,40מ"ג לפיטור.לפני כארבע שנים כאשר החלו הכאבים הפסקתי לקחת את הסטטינים אך הכאבים לא פסקו.

מנהלי פורום ראומטולוגיה