דלקת פרקים שיגרונית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/10/2010 | 20:48 | מאת: אורי

שלום רב, אימי בת 70+ סובלת מדלקת פרקים שיגרונית, מטופלת בכדורים ובמדבקות, קיבלה זריקת MABTHERA בחודש יוני השנה אך ללא הועיל עדיין סובלת מכאבים עזים מבלי יכולת לתפקד כמעט. אנו מנסים להקל על כאביה ע" משחות וטיפות לשתיה,אומגה 3 ועדיין אין הקלה מה עושים?? מאישה פעילה היא הפכה לשבר כלי איך ניתן לעזור לה? תודה.

18/10/2010 | 15:08 | מאת: אורי

היא החלה לשתות השבוע טבליות ART 50 אשר עדיין לא ניתן לחוש את השפעתם, כמו כן קנינו לה ארט-3-פלקס - לשיקום מפרקים והקלה על הכאב, האם לשתות את שתיהן או הארט 3 פלקס מספיק?

18/10/2010 | 18:52 | מאת: ליאורה

לפי מה שאני יודע, הארט 3 פלקס זה בעצם כמו המגה גלופלקס וזה לדלקת מפרקים ניוונית ולא שיגרונית

18/10/2010 | 19:16 | מאת: משה

אורמרים שזה מצוין לדלקות. תבדוק

21/10/2010 | 09:23 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

את חושבת שמישהו יתן לך עצה כדאית בפורום אפילו בלי לראות את אימך?

מנהלי פורום ראומטולוגיה