בצקות ברגלים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/10/2010 | 04:08 | מאת: מירי

שלום לרופאים: אני אשה בת 61 מאז גיל 30 אני סובלת מבצקות בקרסולים במיוחד רגל שמאלית נבדקתי אצל הרבה מאוד רופאים וכולם אומרים לי גרב אלסטית עקב עליית גילי מצבי מחמיר משנה לשנה. רופאת המשפחה טוענת שבדיקות הדם שלי תקינות. כמו כן הייתי אצל רופא לכלי דם דופלר ורידים יצא תקין. דופלר ורידים יצא תקין כמו כן עברתי בדיקת איזוטופיםבאצבעות הרגלים יצא תקין אני ממש נואשת יש לי כאבי רגלים ורגלי פיל מה עוד עלי לעשות המצב ממש מחריף? אשמח לשמוע את חוות דעתך בתודה

זו לא שאלה ממש ראומטולוגית ... נדרש ברור מלא כולל אקו לב בדיקת חלבון בשתן רמת אלבומין בלוטת תריס ויעוץ רופא כלי דם

מנהלי פורום ראומטולוגיה