אתם יודעים....

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/10/2010 | 08:08 | מאת: אופיר

שלום לך אבי כבר חודש בטיפול נימרץ תחת הנשמה ודיאליזה והכל התחיל מהטמפוראל ארטרטיס שאבי אושפז אצלכם.. האים יתכן שהפרדניזון סיבך אותו? האים יתכן שזה סיבוך של המחלה? אשמח אים תוכל לענות.. אשמח גם פרופו רוזנר יוכל לבוא וליראותץ את אבי בטיפול נימרץ ואוליי להמליץ משהוא כי אדישותו למצבו של אבי שהיה תחת פיקוחו לא מראה אותו באור אנושי טוב.. אוליי הוא יוכל לעזור במשהוא..

13/10/2010 | 17:02 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

פרדניזון יכול להחליש מערכת החיסון וכל זיהום שנדבק עלול להיות קשה יותר - זה כנראה מה שקרה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה