דלקת פרקים- RA

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/09/2010 | 14:03 | מאת: חיה נורית

אני סובלת מדלקת פרקים כבר כ-9 שנים לאחרונה טופלתי ב-פרנדנזון- 10 מ"ג וכיום הפסקתי.יש לי כאבים אבל אפשר לומר סבילים.מבקשת לדעת האם צמח המורינגה יכול לעזור לי והאם הדלקץ יכולה לעובר לצמיתות ?? אשמח לקבל תשובה. חג שמח חיה נורית

26/09/2010 | 14:17 | מאת: חיה נורית

בהמשך להודעתי הראשונה רוצה להדגיש שרוב הכאבים הם בכפות הידיים ובבהונות הרגליים.ביד ימין יש כבר דיפורמציה. בבקשה עזרו לי בקבלת מידע על חידושים(צמחים וכו') לא קונבנציונליים על מנת להקל על הכאבים ו/או להעלים לגמרי את המחלה . אודה לתשובתכם המהירה. בברכת מועדים לשמחה חיה נורת

לא מכיר מחקרים על צמח המורינגה בדלקת מפרקים. מציע להיבדק עי ראומטולוג כיוון שיש היום הרבה טפולים חדשים ויעילים למחלתך מעבר לסטרואידים

מנהלי פורום ראומטולוגיה