אבי שאושפז אצלכם כעת כבר שבוע בטיפול נימרץ מונשם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/09/2010 | 18:28 | מאת: אופיר

שלום לך אתה בטח יודע שאבי כבר שבוע מונשם בטיפול נימרץ וכניראה הגיב קשה לסטרואדים ומערכת המחיסונית שלו ניפגעה וחיידק אלים יצר לו דלקת ראות כשל כלייתי רצית לישאול אותך אים מטפלים במשהוא מקובל לטמפוראל ארטריטיס הפרדניזון מה לא יודעים שייש מצבים שהחולה מפתח סימפטומים קשים ועל הרופאים להוריד הדרגתית את הטיפול הריהמטרה שישאר חי ומטופל אז לא היו מיקרים או ידוע שייש מצבים שיכולים לסכן את חיי החולה ואז לטפל או להוריד מינונים? מה איןתשומת לב לזה הכל בישביל לטפל נכון במרכאות ולא ליראות דברים אחרים? אשמח למענה

מאחל לאביך רק בריאות נשמח לענות לשאלותיך במסגרת יעוץ במרפאה או בבית החולים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה