בדיקת אנטי CCP

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/09/2010 | 16:16 | מאת: ציפי אמיתי

תוצאות בדיקת אנטי CCP שקיבלתי הן 249 כאשר תחום הייחוס הוא 0-20. מה פרוש תוצאות אלו? מה המשמעות. בינתיים, אני סובלת מכאבי בגוף ובעצמות (דלקת פרקים) ואף לעיתים שוכבת במיטה עד שהאופטלגין עוזר לי. מטופלת באופן כרוני יומי: 4 מג' פרדינזון + 200X2 מ"ג פלקוניל . שאלתי היא האם אפשר לשנות/להחליף לי תרופות כדי שלא אסבול מכאבים ומהרגשת השפעת שמלווה אותי כל הזמן. הבדיקה נעשתה במרכז רפואי רבין - בי"ח בלינסון מעבדה: אימונולוגיה קלינית. בתאריך 22.7.10. הרופא המטפל שלי פרופ' בוסקילה. מבקשת חוות דעת ממי שמוכן לענות לי. תודה וגמר חתימה טובה! ציפי

ציפי בדיקות אלה די ספציפיות לדלקת מפרקים מסוג rheumatoid arthritis . בהחלט יש מה להציע בנושא. פני לראומטולוג שלך

מנהלי פורום ראומטולוגיה