נפיחות ברך שבוע שבוע

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/09/2010 | 23:43 | מאת: טלי

חזרה אלי המחלה שעדיין אף אחד לא יודע מה היא ואיך לפתור בינתיים אני עם 3 תינוקות מקרטעת שבוע עם ברך שמאל(בלבד) נפוחה מאד ואחרי שבוע הכל יורד ואני כמו חדשה. עברתי שתי ארטרוסקופיות במהלך 20 השנים האחרונות אין תשובות. בהריונות לא היה זכר לבעייה ועכשיו אני 3 חודשים שבוע שבוע.בלתי נסבל. בעבר ראומטולוג הציע קולכיצין ואחרי מספר חודשים הכל נעלם עכשיו אני על 3 כדורים ביום ואין שינוי במצב כבר מעל חודש וחצי. ממש מיואשת האם עלי לעשות שינוי מבחינה תזונתית? יש כעיוונת חדשים שאולי כדאי לבחון תודה

26/09/2010 | 14:29 | מאת: ד"ר דורון רימר

טלי שלום נראה כי את סובלת ממחלה התקפית בברך בלבד שהחמירה לאחרונה תחת טיפול בכולכיצין. לפי הסיפור על התינוקות אני מבין שגילך צעיר וזה מכוון מעט יותר את האבחנה אך עדיין יש מספר מחלות באבחנה המבדלת ובהחלט אפשר לחשוב על עוד טיפולים שיעזרו לך. מציע לפנות שוב לראומטולוג להערכה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה