תוצאת בדיקה C-REACTIVE ROTEIN דחוף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/09/2010 | 08:06 | מאת: סיוון

אני בת 27, התלוננתי כבר מספר חודשים על כאבים בצלעות ובימים האחרונים כואב לי כל הגוף, בייחוד בידיים ובגב, כמו כאבי שרירים לא מוסברים ולעיתים כאב בעצמות. במיפויי עצמות לא מצאו לי כלום. בבדיקות דם מצאו שיש לי מחסור בבי 12 ערך של 172 ובבדיקה של C-REACTIVE ROTEIN יצא 0.9 שהבנתי שזה גבוה. ערך גבוה של הבדיקה מעיד על משהו דלקתי או חלילה גרוע מזה וזה מלחיץ אותי מה עלי עוד לעשות?

06/09/2010 | 10:39 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אין שום סכנה בבדיקות שתארת.צריך לגשת לרופא משפחה לאבחון או הפנייה למומחה מתאים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה